top of page

Rachel Harland

heeft Sing Salon opgericht in Gent, België en nu splitst ze haar tijd op tussen het Verenigd Koninkrijk en België. Ze leidt events, zanggroepen en teambuilding projecten in Merseyside en Oost-Vlaanderen. 

Rachel heeft uitgebreid met zanggroepen gewerkt, van beginners tot gevorderden, dus als je een speciale viering hebt en wil dat iedereen samen aan het zingen gaat in geen tijd, neem dan gerust contact op om uw wensen te bespreken. Of als uw bedrijf of organisatie geïnteresseerd is in een teambuilding sessie met een creatieve kronkel, geef maar een seintje.   Anders, kan je inschrijven voor één van onze workshops.

 

Sing Salon

​Bij Sing Salon kan je uw stem leren ontdekken en ontwikkelen op een holistische en productieve manier. Of je nu ingangsexamen op het muziekconservatorium wil doen, of je moet je voor een auditie voorbereiden, of een rol instuderen, of je wil simpelweg het beste uit uw stem halen, neem dan contact op om een consultatieles te boeken.

Meer weten over mijn methode, klik hier.

Een zangervaring met Rachel is gegarandeerd stimulerend, heel leuk en een gezonde workout voor de geest, het lichaam en de stem!

 

bottom of page