top of page

AANBEVELINGEN

Marc,

Diensthoofd a.i. bij Belgian Buildings Agency - Regie der Gebouwen - Régie des Bâtiments

Ik heb een aantal zangworkshops gevolgd bij Rachel Harland, onder andere rond close harmony. Het is ongelooflijk welke resultaten Rachel bereikt op korte tijd, zelfs met een heterogeen samengestelde groep (basisniveau en gevorderden). Ik kan iedereen die van zingen houdt een workshop met Rachel van harte aanbevelen.

Elke,

Begeleidster musketon bij MFC De Hagewinde

​Rachel is een geweldige zangcoach. Lief, aangenaam, open en enthousiast omschrijven Rachel het best. Onzekere stapjes op de toonladder worden onder haar aanmoedigingen steeds zekerder. Opwarmsessies worden erg creatief aangebracht (sirenes maken was nog nooit zo plezant). Kortom, Rachel weet op leuke en ongedwongen manier een groep naar een hoger niveau te tillen.

Rene,

Differentiation Selling® - Sales Trainer & Coach

In mijn opinie is Rachel een top zangcoach wanneer ze het Sint-Barbara ouderkoor begeleidt. Wat een ervaring!

Als je je ook gelijk een zangster zou willen voelen, contact opnemen met Rachel: ze zal uw verborgen talenten loslaten. Ze heeft niet enkel de bekwaamheden om ons te motiveren en om heel goed te kunnen zingen, maar haar stijl van coaching creëert ook een echte teamspirit.

Als je, als organisatie, een effectieve teamcoaching nodig hebt, een zangworkshop voor uw bedrijf met Rachel beschouwen.  Uw team zal zich verenigd en 'in harmony' voelen.

bottom of page